Så fixar du din LCHF-mat online

Vi letar alla efter sätt att spara in tid i vår vardag. De flesta av oss kämpar med det så kallade vardagspusslet där arbete, fritid, träning och andra aktiviteter skall klämmas in. Att handla och laga mat är ett område som du verkligen kan effektivisera om du vill. Extra viktigt kan det vara om du har en speciell kosthållning, till exempel LCHF , och det är väldigt viktigt att du äter rätt typ av mat för att uppnå de resultat du eftersträvar.

Ett sätt att göra matlagningen enklare är att prenumerera på en matkasse där ingredienser till förutbestämda rätter levereras hem till dig med jämna intervall. Det finns en uppsjö av olika matkassar, denna jämförelse Sverigesmatkassar.se kan hjälpa dig att i valet av leverantör och prenumerationstyp. Naturligtvis finns det även matkassar för dig som äter LCHF-kost. Spana in deras menyer för att bilda dig en uppfattning om någon av dem passar dig och din livsstil.

Vill du ha större kontroll över vilken mat du skall äta är det bästa att skippa de färdiga matkassarna och se på andra alternativ, såsom att handla direkt från mataffärerna på nätet. Du plockar själv i de varor du vill ha, betalar med kort och väljer sedan leveransalternativ. Ibland får du själv hämta kassarna i mataffären, i andra fall kan du få dem hemlevererade till din dörr.

Ytterligare ett alternativ, och ett som kanske inte är en permanent lösning, men som i alla fall kan tillfredsställa ditt matbehov vid enstaka tillfällen är att använda sig av någon av de appar för hemleverans av restaurangmat som finns tillgängliga idag. Det finns ett flertal appar du kan välja mellan, till exempel Foodora, Wolt och Uber Eats. Det är bara att beställa i appen och så levererar ett bud maten hem till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *