Snabba och goda middagstips

Har du tappat fantasin för matlagning helt och hållet? Blir det samma maträtter som cirkulerar till middag flera gånger i veckan? Då är du inte ensam. Att komma på goda, roliga och varierande recept är inte så lätt som det låter. I den stressiga vardag som många lever i vill man dessutom att matlagningen ska ta så lite tid som möjligt.

En god och välsmakande middag behöver dock inte vara komplicerad. Sanningen är att det finns mängder med spännande maträtter därute som du kan testa på eller som du kan komplettera din veckomeny med. Här nedan listar vi allt från god fläskytterfilé till mat från det asiatiska köket.

3 goda maträtter till helg och vardag

Fläskytterfilé – Fläskytterfilé är ett mycket gott kött som är enkelt att tillaga. Det är dessutom alldeles perfekt till pressad potatis och en god champinjonsås. Dessutom går det snabbt att tillaga.

Vegetarisk pasta – En vegetarisk pasta med citron, krispig grönkål och mjuk broccoli blir perfekt till vardag när du vill att det ska gå snabbt.

Tantanmen ramen – Nudelsoppa som toppas med stekt köttfärs, ett halvt kokt ägg, salladslök, rikligt med buljong och pak choi som pricken över i:et.

Att äta bra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *