LCHF-recept

Fisksoppa

Hacka och stek purjolök och lök i smör. Krydda med vitlök och tomatpuré. Lägg i en liter fiskbuljong och en rejäl klick Creme fraiche. När det kokat ett tag, lägg i 400 g fiskfilé i stora bitar och låt koka i fem minuter. Sist lägger du i musslor och räkor. Garnera med persilja.

 




 
Kommentarer
 
 
Leaidan  (kdciesnz.com)
 

The expsetire shines through. Thanks for taking the time to answer.

 
Anisha  (yzadsata.com)
 

We deifintely need more smart people like you around. http://yxcbmsncayn.com [url=http://ferdgzqcozb.com]ferdgzqcozb[/url] [link=http://rofrzrz.com]rofrzrz[/link]

 
Jayvee  (gtmhgfkxmh.com)
 

HHIS I should have thohgut of that! http://izgnkfbjoj.com [url=http://uoawisiprg.com]uoawisiprg[/url] [link=http://jkwrqu.com]jkwrqu[/link]

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till artikelsamling
 
 
 
Om länken
Datum: 2009-05-24
Taggar:  Fisk Soppa
Kategorier:  Egna LCHF-recept
Antalet besök:  8783