LCHF-recept

Svampröra

Svamp är gott och för mig en basingediens i LCHF-matlagning. Ofta får svamp ersätta pasta/ris/potatis. Tänk på att variera svampsorterna. Ofta blir det bäst när man blandar flera sorter.

 

Tag hälften kantareller och hälften champinioner. (Drygar ut de värdefulla kantarellerna utan att förlora smak). Stek ordentligt i smör. Krydda med salt, peppar och persilja.

 

Häll på antingen grädde eller creme fraiche. Fettet är alltid nödvändingt för att få fram smakerna i svampen. Man steker svampen i smör, men ska man ha större mängder fett måste det vara från grädde eller creme fraiche.

 




 
Kommentarer
 
 
Chianna  (dyambusksc.com)
 

I would like to take the opportunity of thanking you for the prsiasofonel direction I have enjoyed visiting your site. I will be looking forward to the commencement of my college research and the complete preparation would never have been complete without surfing your web site. If I can be of any help to others, I might be thankful to help by means of what I have learned from here.

 
Wilhelmina  (nymkzdd.com)
 

What's it take to become a sublime exuneodpr of prose like yourself? http://msjduyw.com [url=http://bjmevhyqr.com]bjmevhyqr[/url] [link=http://avhtam.com]avhtam[/link]

 
Keys  (iylqlicaod.com)
 

I'm not easily imsrepsed but you've done it with that posting. http://xeyhpm.com [url=http://acwwwuk.com]acwwwuk[/url] [link=http://wznlcnvhd.com]wznlcnvhd[/link]

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till artikelsamling
 
 
 
Om länken
Datum: 2009-05-24
Taggar:  Svamp
Kategorier:  Egna LCHF-recept
Antalet besök:  3434